Heleen Hollenberg Regressiepraktijk
www.hollenbergregressie.nl

Homepagina

Wat is regressietherapie

Voor wie is het geschikt

Hoe verloopt regressietherapie

Zielsregressie

Mijn boek

Review

Over mijzelf

Tarieven

Klachtenregeling

Contact


Mijn boek

Sinds 2015 ben ik bezig met het schrijven van het boek 'Vijf op een Rij', over mijn zoektocht naar wie ik ben. Die zoektocht begint met mijn reis door Australie in 1991, waarbij ik het antwoord hoop te vinden op twee brandende vragen:

  1. Wil ik mijn studie Moleculaire Wetenschappen afmaken? Ik ben de studie begonnen om antwoorden te vinden op mijn levensvragen, met name de vraag wat leven is, maar ik ben er achter gekomen dat de wetenschap niet bezig is met antwoorden zoeken op levensvragen. Ik ben teleurgesteld in de wetenschap. Moet ik dan wel verder studeren?
  2. Wat wil ik met mijn relaties? Ik worstel met mijn relaties en verliefdheden. Ik ben benauwd voor een vaste relatie. Wat wil ik nou eigenlijk? En is het mogelijk wat ik wil?

De antwoorden op mijn vragen krijg ik niet meteen op mijn reis, maar vanaf dat moment vind ik de antwoorden over wie ik ben bij stukjes en beetjes via mijn dromen en ervaringen in mijn dagelijkse leven. Deze ervaringen betreffen voornamelijk ontmoetingen met geliefden, die herinneringen naar boven brengen aan vier vorige levens in de twintigste eeuw: allemaal korte, dramatische levens, die niet goed zijn afgesloten. De patronen en emoties in mijn vier vorige levens zijn zo herkenbaar voor mij, dat ze voor mijn gevoel een geheel vormen met mijn huidige leven, samen vijf levens op een rij. Daardoor moet ik wel concluderen dat ik meer personen ben dan alleen Heleen. Tegelijk twijfel ik heel sterk of alles wat uit mijn binnenste op komt borrelen waar is, omdat ik geen fysieke bewijzen kan vinden dat ik echt heb bestaan in die vorige levens. Ik ben immers toch een wetenschapper en wil bewijzen zien. Dat maakt dat ik met mezelf in de knoop kom. Uiteindelijk raap ik in 2005 mijn moed bij elkaar en stap naar een regressietherapeut. Ook bij haar vind ik geen bewijzen, maar wel iets veel mooiers: ik vind mijn kracht en mijn ware zelf terug.Nieuws
Ik ben bezig met het schrijven van een boek over mijn vijf levens in de 20e eeuw.

Lees hier een opinie artikel van mij uit het Eindhovens Dagblad van 31 januari 2017.

Laatst bijgewerkt op 10 september 2018