Heleen Hollenberg Regressiepraktijk
www.hollenbergregressie.nl

Homepagina

Wat is regressietherapie

Voor wie is het geschikt

Hoe verloopt regressietherapie

Mijn onderzoek

Zielsregressie

Over mijzelf

Tarieven

Klachtenregeling

Contact


Mijn onderzoek

In het kader van mijn afstudeerwerk bij Tasso, het opleidingsinstituut voor regressie- en reďncarnatietherapie, heb ik een onderzoek uitgevoerd met als titel: "Levensdoelen van Technici". Dit onderzoek heb ik uitgevoerd met vijf technici en twee niet- technici, die levensvragen hadden zoals:

  • Wat wat moet ik verder met mijn carričre?
  • Wat vind ik echt leuk?
  • Wat zijn mijn talenten?
  • Wie ben ik?
  • Wat is het doel van mijn leven?
De meeste proefpersonen hadden geen acute problemen, maar ze hadden wel twijfels over hun leven en/of carričre en bovenal waren ze heel nieuwsgierig. Met elk van deze proefpersonen heb ik een serie van drie sessies gedaan, waar respectievelijk verkend werd:
  • Oorsprong van zielstalent (groot intuďtief talent)
  • Obstakel op weg naar levensdoel
  • Levensdoel
Na afloop van de sessies was bij zes van de zeven proefpersonen de twijfel (sterk) afgenomen of zelfs opgelost. Sindsdien doe ik deze serie sessies met cliënten die zoeken welke richting ze uit willen in hun leven. Ik bied de serie van 3 sessies plus intake aan voor 300 Euro, waarbij ik slechts 60 Euro reken voor elke extra sessie. Het geanonimiseerde verhaal van de client zou ik dan evtentueel willen gebruiken voor publicatie.


Eén van de proefpersonen over wat veranderd is n.a.v. de sessies:
Heleen, ik wil je zielsveel bedanken voor de sessies. Ze hebben me veel mooie inzichten gebracht en me in contact gebracht met mijn “coach”. Ik twijfel niet meer aan mijn levensdoel. Het had niet gekund zonder jouw fijne professionele begeleiding. Hartelijk dank hiervoor.


Nieuws
Ik heb in 2016 mijn diploma Psychosociale Basiskennis gehaald, zodat ik nu een reguliere basiskennis heb van de psychologie. Dit betekent ook dat sommige verzekeraars uw sessies bij mij gedeeltelijk zullen blijven vergoeden in 2017.

Laatst bijgewerkt op 3 januari 2017