Heleen Hollenberg Regressiepraktijk
www.hollenbergregressie.nl

Homepagina

Wat is regressietherapie

Voor wie is het geschikt

Hoe verloopt regressietherapie

Mijn onderzoek

Zielsregressie

Over mijzelf

Tarieven

Klachtenregeling

Contact


Tarieven

Mijn tarief is 60 Euro voor de intake en voor sessies 60 Euro per uur. Een sessie duurt gemiddeld twee uur, dus dat komt gemiddeld neer op 120 Euro voor een sessie. De meeste cliënten hebben één tot drie sessies nodig om hun probleem op te lossen, dan zou het totaal inclusief voorgesprek op 180 tot 420 Euro komen. Let wel: dit zijn gemiddelden. Per persoon kan dit verschillen.

Voor mensen die hun gegevens beschikbaar stellen voor mijn onderzoek reken ik 300 Euro voor het intakegesprek en drie sessies. Mochten er nog extra sessies nodig zijn, dan reken ik 60 Euro voor elk van die sessies.

Voor een zielsregressie, die ook ongeveer 2-3 uur duurt, vraag ik 60 Euro per uur.

Ik accepteer uitsluitend contante betalingen, te voldoen direct na de sessie.

De kosten van regressietherapie kunnen worden vergoed, afhankelijk van de verzekeraar en de aanvullende verzekering van de cliënt. Een overzicht van wat verzekeraars vergoeden vindt u hier.

Kamer van Koophandel:

50195018

BTW-nummer:

NL-153067512-B01

Zorgverlener AGB-code:

90-042216

Eén van de proefpersonen over wat veranderd is n.a.v. de sessies:
Heleen, ik wil je zielsveel bedanken voor de sessies. Ze hebben me veel mooie inzichten gebracht en me in contact gebracht met mijn “coach”. Ik twijfel niet meer aan mijn levensdoel. Het had niet gekund zonder jouw fijne professionele begeleiding. Hartelijk dank hiervoor.


Nieuws
Ik heb in 2016 mijn diploma Psychosociale Basiskennis gehaald, zodat ik nu een reguliere basiskennis heb van de psychologie. Dit betekent ook dat sommige verzekeraars uw sessies bij mij gedeeltelijk zullen blijven vergoeden in 2017.

Laatst bijgewerkt op 3 januari 2017