Heleen Hollenberg Regressiepraktijk
www.hollenbergregressie.nl

Homepagina

Wat is regressietherapie

Voor wie is het geschikt

Hoe verloopt regressietherapie

Zielsregressie

Mijn boek

Review

Over mijzelf

Tarieven

Klachtenregeling

Contact


Zielsregressie

Zielsregressie of spirituele regressie is een regressie naar het leven tussen levens in, een onbelichaamde bewustzijnstoestand van de ziel. In deze toestand heeft de cliŽnt overzicht over al zijn/haar levens, ontmoet hij/zij zijn/haar zielsverwanten, neemt deel aan activteiten die per ziel sterk kunnen verschillen en bereidt hij/zij zijn/haar huidige leven voor. Op deze manier krijgt de cliŽnt antwoord op vele levensvragen. Ook ervaren de meeste cliŽnten zeer positieve gevoelens. Hierdoor hebben zielsregressies vaak een sterk transformerende werking.

Voor het begeleiden van zielsregressies heb ik de opleiding "Regressie naar Zielsherinneringen" gevolgd. Deze opleiding is gebaseerd op o.a het onderzoek van Dr. Michael Newton en ervaringen van Nederlandse zielsregressietherapeuten. Een zielsregressie volgens deze methode duurt vaak 4 tot 5 uur. Dat is erg lang en daarom doe ik zielsregressies volgens deze methode niet meer. Wel zielsregressies volgens een kortere methode, die is ontwikkeld door de Nederlandse zielsregressietherapeut Monique Houben. Deze sessies duren 2-3 uur, net zo lang als een gewone sessie. Om zulke zielsregressies te begeleiden heb ik de opleiding "Reis naar je innerlijke universum-de mystieke ruimte van je hart" gevolgd. Een zielsregressie die nog verder gaat, door vele dimensies, kan ik ook begeleiden na de opleiding "Reis door de Dimensies. De mens als Multidimensionaal Wezen" .

Voor zielsregressie reken ik mijn normale tarief van 60 Euro per uur. Heb je interesse? Neem dan contact met me op.Nieuws
Ik ben bezig met het schrijven van een boek over mijn vijf levens in de 20e eeuw.

Lees hier een opinie artikel van mij uit het Eindhovens Dagblad van 31 januari 2017.

Laatst bijgewerkt op 12 februari 2019